Suosittelemme

Cliché Baroque on parokkirotuihin, erityisesti friisiläisiin, andalusialaisiin, lipizzoihin ja lusitanoihin painottunut talli. Toiminta pyörii pääasiassa hevoskasvatuksen ja tuontitoiminnan ympärillä. Meillä barokkiunelmasta voi tulla totta!

Gestüt Helmwald kaakkoissaksan keskiössä, Tonavan rantakaupungin Regensburgin laitamilla sijaitsee hulppea siittola, jonka useat suuret rakennukset ja tarhat ovat maalaismaisemien ja metsien ympäroimät. Kuitenkin vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päästä löytyy tämän Baijerin viidenneksi suurimman kaupungin keskusta ja sen mukavuudet. Päämääränä on jalostaa laadukkaita ratsuhevosia kilpailukäyttöön. Pyrimme pitämään hevoskantamme raikkaana ja tasokkaana, sekä luomaan uusia laadukkaita sukulinjoja. Pääasiallisena kasvatusrotuna Helmwaldissa ovat saksalaiset puoliveriset ja pienemmässä muodossa lewizerit ja saksalaiset ratsuponit.

Kesärannan hevostila on virtuaalinen hevostila Kymenlaaksossa. Kesäranta luokiteltaisiin ehkä monitoimitalliksi, sillä se kasvattaa sekä myy ja tuo hevosia ulkomailta. Kesäranta myös majoittaa yksityishevosia tarpeen mukaan.

Kultahuisku on pitkän historian omaava talli, jossa on nähty ja koettu kaikenlaista nykyisen toiminnan painottuessa lähinnä hevosten kasvatukseen ja kilpailemiseen lajissa kuin lajissa. Arabit ja shetlanninponit ovat kuuluneet rotukirjoon alusta lähtien eikä puoliverisistäkään hevillä luovuta, näiden lisäksi arkea värittävät muut hevos- ja ponirodut, jotka kulloinkin karsinoitamme asuttavat.

Penrose Shires sijaitsee Iso-Britanniassa Lincolnshiren alueella, noin puolen tunnin ajon päässä Lincolnin kaupungista. Toimintaamme kuuluvat shirenhevosten kasvatus sekä satunnaisesti myös kilpailujen järjestäminen.

Seppäjärven talli on suurehko eteläsuomalainen siittola, jossa kasvatetaan rennolla meiningillä kaikenrotuisia hevosia ja poneja.