Neverland v.d. Romilly

KutsumanimiNeverland, Ned RekisterinumeroVH17-
RotuKWPN Säkäkorkeus169cm
Sukupuoliori Värimusta
Syntymäaika14.01.2017 NL 2v Koulutustaso- (0v€)
OmistajaJannica (VRL-04799) KasvattajaRomilly (ROMI6347)

Luonne

Ned sopii perfektionistin omistukseen kuin nenä päähän ja täytyy sanoa, että olen tainnut löytää tulevaisuudelle täydellisen vaihtoehdon kisakentälle. Uusien ihmisten kanssa orivarsa on varautunut ja arka, mutta tuttujen kanssa homma luonaa ja ori on oikein kiva ja säyseä kumppani. Se on nopea oppimaan ja vähintäänkin yhtä täydellisyyden tavoittelija, kuin uusi omistajakin, joten eiköhän tästä ihan kelpo kombo tule kisaradoille oriin kasvaessa isoksi kouluratsun aluksi. Ned on väläytellyt ainakin jo hienoa raviaan tarhassa ja maneesissa vapaana, joten siitä on ainakin lupa odottaa jotakin. Ja ovathan varsan molemmat vanhemmat kunnostautuneita kisahevosia, joten eiköhän Nedistäkin kouluratojen kingi saada, eiköstä juu?

Sukutaulu

i. Nevermore
kwpn m 168
KRJ-I
ii. Everest
kwpn m 168
iii. Monument swb rn 170
iie. Mayan M kwpn rn 167
ie. Season's Tropical
kwpn m 164
iei. Ottawa holst mkm 168
iee. Taiga kwpn m 170
e. Es Vedra
sf rn 169
ei. Paragon
sf rn 168
eii. Pergamon trak rt 166
eie. Barynya sf m 165
ee. Dragonera
hann rn 168
eei. Tobas I holst rn 168
eee. Majorca hann m 167
ii. Everest on tunnettu Grand Prix-ori, joka on kilpaillut menestyen kouluradoilla ympäri Eurooppaa. Se tunnetaan lennokkaista askellajeistaan ja komeasta ulkomuodostaan. Everest on luonteeltaan herkkä ja energinen ja se vaatii paljon työskentelyä sekä lämmittelyä ennen kilpasuoritusta. Mustalla oriilla on kymmeniä jälkeläisiä ja se on vaikuttanut myös Saksassa ja Englannissa. Everestin jälkeläiset tunnetaan mustasta väristä, jota ori periyttää vahvasti upeiden askellajien lisäksi. Nykyään Everest asustelee oriasemalla synnyinmaassaan Alankomaissa.
ie. Season's Tropical on musta 164cm korkea KWPN-tamma. Se edustaa vanhaa ja arvostettua hollantilaista tammalinjaa, joka on tuottanut useita Grand Prix-hevosia. Tamma on kilpaillut itsekin Grand Prix-tasolla hienosti menestyen. Season's Tropical on luonteeltaan tulinen sekä täynnä energiaa ja ratsastaessa se vaatii koko ajan työskentelyä. Emänä se on ollut muutamalle tunnetulle KWPN-jalostusoriille ja se tunnetaan jättämästään erityisen hyvästä laukasta. Season's Tropical asuu edelleen Blackmore Studissa Alankomaissa.

iii. Monument tuotiin Alankomaihin näytettyään kykynsä kouluhevosena ensin Ruotsissa ja Saksassa. Se on hyväksytty KWPN-, SWB- ja Hannover-kantakirjoihin jalostuskäyttöön. Kookas ruunikko ori on näyttävä ilmestys kouluradoilla, sillä on matkaavoittavat liidokkaat askeleet ja rakenteeltaan se on raamikas ja pitkäjalkainen. Se on kilpaillut Grand Prix-tasolla Saksassa ja Ruotsissa. Monument on erityisen hyvähermoinen ja luonteeltaan rauhallinen eikä se kuumu kisaradallakaan liiaksi. Jälkeläisiä siltä löytyy satoja, joista suuri osa on tehnyt uraa kouluradoilla Grand Prix-tasolla. Monument vaikuttaa tällä hetkellä Saksassa, jossa se viettää eläkepäiviään siitosorina.
iie. Mayan M on 167cm korkea ruunikko hollantilaistamma. Se on kilpaillut Intermediate I-tasolla Alankomaissa ja kerännyt palkintoja näyttelyistäkin. Tamma on erityisen hyvin rakentunut sekä ilmeikäs ja luonteeltaan hyväkäytöksinen. Vaikka Mayan M ei kouluradoilla olekaan tehnyt huikeaa uraa, siitostammana se on osoittautunut erinomaiseksi. Sillä on useita Grand Prix-tasolle päässeitä jälkeläisiä ja erityisen tunnettu se on jalostukseen hyväksytyistä orijälkeläisistä, joille se on periyttänyt hyvää rakennettaan sekä luonnettaan. Jo 20-vuotiaaksi elellyt tamma viettää ansaittuja eläkepäiviä kasvattajansa luona Alankomaissa.
iei. Ottawa on hieman erikoisempi mustankimo 168cm korkea Grand Prix-ori, joka edustaa Holstein-kantakirjaa. Saksalaisori on kilpaillut kouluradoilla hyvällä menestyksellä Saksassa ja sitä on käytetty jalostukseen muunmuassa Saksassa, Alankomaissa ja Sveitsissä. Luonteeltaan Ottawa on hyvin miellyttävä ja tasainen. Osalle jälkeläisistään se on periyttänyt hyvää ratsastettavuutta ja myös väriään. Ottawa vaikuttaa tänäpäivänä Sveitsissä pienen siittolan ainoana jalostusorina.
iee. Taiga oli musta 170cm korkea näyttävä tamma, joka kilpaili Grand Prix-tasolla. Se osoittautui jo nuorena erinomaiseksi kouluhevoseksi esittämällä nuorten hevosten laatuarvostelussa upeita askellajejaan ja hyvää ratsastettavuuttaan. Taiga oli luonteeltaan tasainen ja sympaattinen tamma, joskin kilparadoilla siitä löytyi energiaa ja säpäkkyyttäkin. Jälkeläisiä tamma ehti jättää kuusi kappaletta, kaikki hienoja kouluhevosia ja muutama siitoskäyttöön siirtynyt tamma. Taiga menehtyi valitettavan onnettomuuden seurauksena 16-vuotiaana kun se katkaisi jalkansa kesälaitumella.
© kasvattaja

Jälkeläiset

Laatuarvostelut

Kouluvarsojen laatuarvostelu

Ei vielä arvosteltu.

KRJ Laatuarvostelu

Ei vielä arvosteltu.

Kantakirjaus

Ei vielä arvosteltu.

Näyttelytulokset

VSN Näyttelyt

00.00.0000, Paikka, Luokka, Tulos

NJ Näyttelyt

00.00.0000, Paikka, Luokka, Tulos

Kisatulokset

KRJ 0 sijoitusta

00.00.0000, Paikka, Luokka, Tulos

Valmennukset

00.00.0000, kouluvalmennus, valmentaja: X
Ei valmennuksia.

Päiväkirja

00.00.0000, kirjoittaja: X
Ei merkintöjä.