7. joulukuuta

Luukusta seitsemän aukeaa hauska kilpailu, joka näki ensimmäistä kertaa päivänvalon viime vuoden joulukalenterissa. Arvaatkos jo mikä se on? Ai etkö? Luukku seitsemän pitää tänäkin vuonna piilossa piirustuskilpailun, jonka tekniikka on täysin vapaa, kunhan tuotos on omaa käsialaa. Tuotos saa olla tehty jo aiemmin, eli erityisesti sitä ei nyt tarvitse jouluvalmistelun lomassa kiirehtiä tekemään. Ota rohkeasti osaa, vaikka piirustustaidot olisivat yhtä huonolla tolalla kuin minulla, parhain tekniikkatyö ei välttämättä voita, vaan tuomaroidessa kiinnitetään huomiota toteutukseen, kekseliäisyyteen, tehtävänannon noudattamiseen sekä erityisesti huolelliseen toteutukseen. Aiheluokkia on useampi, joista saat valita itselle miellyttävimmän tai osallistua vaikka kaikkiin! Luokkavoittajat saavat pienen palkinnon tästä kilpailusta kaikille jaettavan tonttupisteen lisäksi.


Aihealueet
1. Oscarin arvoinen suoritus: Miten menivät pikkujoulut omasta mielestä?
2. Paha saa palkkansa: Nyt on aika kostaa viime vuoden hirveimmät joululahjat, miten hyötykäytät niistä pahimman antaessasi lahjoja tänä vuonna?
3. Uusi lahjaidea: Mielikuvitus lentoon! Saat toteuttaa aivan uudenlaisen lahjaidean tänä jouluna, miten villiksi ideariihi yltyy?
4. Kuusileikki: Pikkujoulujen aamutunnilla joku saa neronleimauksen! Tanssitaan kuusen ympärillä! Miten päättyy noloin kierros, kun jäljellä on enää kaksi tanssijaa?
5. Paras joulu: Millainen on tähän mennessä ollut paras joulu, mitkä asiat tekevät siitä kaikista parhaan? Voit piirtää vaikkapa sarjakuvan tai kuvakollaasin, jos ideoita tuntuu pursuavan.
6. Kuherruskuukausi Havaijilla: vai kenties jotakin aivan muuta? Millaiselle reissulle lähdette kumppanin kanssa viettämään hääyötä? Plussaa jouluteemasta.
7. Suurien ongelmien äärellä: Millaisen ongelman kohtaat lähellä joulua ja viekö se terän joulun odotukselta vai antaako lisäpuhtia kun saatte sen ratkottua?
8. Yllärijuhlat: Päätät järjestää kaikessa hiljaisuudessa pikkujoulut parhaalle ystävällesi hänen tietämättään. Onnistuuko yllätys vai pilaako utelias kaverisi koko yllätyksen ennen aikojaan?
9. Viimeistä viedään: Millaisissa tunnelmissa heräät edellisiltaisista pikkujouluista ja missä? Plussaa jos onnistut ujuttamaan mukaan julkkiksen.
10. Tontut kelkkaan ja kalliolta alas: Pihapiirin tontut ovat käyneet kertakaikkisen röyhkeiksi. Sidotko ne lyhteillä kiinni omenapuihin vai minkä kekseliään keinon saat päähäsi ennen kuin koko joulu on pilalla?

Osallistuminen
* sähköpostitse otsikolla Luukku 7
* muista mainita tehtävän nro
* laita maininta, mikäli et halua työtäsi esille luukkuun
* VIP 10.12.

Osallistujat
Ei osallistujia :/