Perfect Beginning Delm

Kutsumanimi Beta Syntynyt 20.07.2015 DE (10v)
Rotu welshpartbred 50% Rekisterinumero VH15-023-0105
Sukupuoli tamma Omistaja Jannica VRL-04799
Säkäkorkeus 152.5cm Kasvattaja Delmenhorst DELM7865
Väri musta Koulutus helppo B, re 80cm
Voittosumma 0ve


Luonne

Beta on emänsä tavoin temperamenttinen tamma, jonka kanssa pitää täysin tietää mitä tekee. Beta on kuitenkin osaavien käsitellessä asiallinen ikäisekseen, vaikka saattaakin jäädä joskus ihmettelemään uusia asioita. Koulutustilanteissa Beta on hieman arka, joten sen kanssa on hyvä edetä rauhallisesti, mutta määrätietoisesti.

Jälkeläiset

-

Beta on siitoskäytössä.

Sukutaulu ja -selvitys

Criallt Einion
WD m 151
Criallt Eiddoel
WD tprn 152
Criallt Cyfriniaeth
WD rn 153
Criallt Eithaf
WD tprn 153
Aelwen Bertha
WD m 149
Cymrod Bay Hubertus kadonnut
WD tprn 151
Rhown Gorawen kadonnut
WD m 144
T.H. Perfect Choice
ox km 154
KTK-II
The Eagle Eye ox
ox rn 152
T.H. Falcon ox
ox rn 152
First Funny Cat ox
ox rt 152
First Choice Dame ox
ox rt 157
Aymin's Amidam ox
ox rt 159
Aymin's Glossy Jewellery ox
ox rt 156

Koko sukutaulu

Isä Criallt Einion ...

Emä T.H. Perfect Choice ...

Kisatulokset

KV laatuarvostelu
-

EV laatuarvostelu
-

NJ näyttelyt
-

KRJ sijoitukset 0kpl
-

ERJ sijoitukset 4kpl
02.04.16 - 80cm - 4/29 - Vindemia
04.04.16 - 80cm - 1/29 - Vindemia
31.08.18 - 80cm - 6/85 - Equestrian Center Amjad
13.10.18 - 80cm - 1/3 - Humlegård (ks. tarinakisat pk)

KeRJ sijoitukset 0kpl
-

SPC Show Pony - pistetilanteen näet täältä

Valmennukset & päiväkirja

13.10.18 Tarinakisat 80cm VOITTO! Humlegård
Minkälaisen meemin postaat Facebookiin tai vaikka Instagramiin kisapäivän jälkeen? Linkitä meemi netistä tai tee oma jonka liität osallistumisesi yhteyteen!


01.09.16 Tarinakisat 80cm Alchemy Warmbloods
Aamu alkoi sopivasti matkaradion pirahtaessa soimaan AAMU-biisiä seitsemältä. Ajattelin samantien herätessäni, että JOKAINEN PÄIVÄ ON LIIKAA, mutta kiltisti puin tallivaatteet jälleen kerran ylleni ja menin ruokkimaan Betan. Vaikka tamman nimi viittaakin täydellisyyteen, NIIN ei tallissa ollut siitä jälkeäkään tänä aamuna.. Tallin SEIKKAILIJA oli jälleen päässyt yöllä maistamaan vapautta ja seisoi käytävällä tyytyväisenä aikaansaannokseensa. Sitä ihmetellessäni teki mieli vain todeta HASTA MANANA ja poistua takavasemmalle. Tyydyin kuitenkin nostamaan pissatut loimet pesukoriin ja menin sitten hakemaan ponien aamupuurot rehuhuoneesta.

Tullessani takaisin HÄIRIKKÖ oli jo tajunnut onneksi mennä omaan karsinaansa ja jaettuani ruoat oli aika pakata Betan tavarat laatikkoon kisoja varten. Suurimman osan olin jo eilen sinne sullonut, mutta tänään piti mukaan napata vielä muutama varuste. Raahasin TITANICIN kokoisen varustelaatikon ulos ja jäin odottamaan autoa. Vihdoin se saapui mukanaan uusi musta traileri. "Huomenta" mies huuteli jo autosta astuttuaan. "MOI MOI VAAN!" tervehdin iloisesti ja nostimme tavarat autoon. Sitten menin laittamaan tammaa matkakuntoon. Mieleeni hiipivät LAPSUUDEN SUNNUNTAIT, kun isolla porukalla lähdimme kiertämään lähistön pikkukisoja. Siitä oli jo pitkä aika ja nyt omistin ison tallin heti Hilden lähistöllä. Saatuani ponin valmiiksi talutin sen traileriin, vaikkakin PORTIT saatiin suljettua vasta viime tingassa tamman meinatessa, ettei hän kyllä traileriin jäisi. Lähdimme ajelemaan kohti ILOMANTSIA autoradion soittaessa aivan liian lujalla SATA KESÄÄ, TUHAT YÖTÄ. Jammailimme musiikin tahdissa pitkään nauttien suomalaisesta nykymusiikista.

Saapuessamme kisapaikalle ilmoitin meidät kisaan mukaan ja kävin sitten katsastamassa radan, se näytti suhteellisen helpolta. Ei kun poni kuntoon ja verryttelyyn. "PIDÄ HUOLTA, ettei se pääse tuon orin lähelle" valmentaja opasti kentänreunalta. Saatuamme verryttelyn tehdyksi oli hetki aikaa odotella muiden suorituksia. "Seuraavaksi JOHNNY BLUE ja HIROSHIMA" kuului kovaäänisestä, meidät kuulutettiin valmistautuvaksi ratsukoksi. Seurasin silmä tarkkana pojan suoritusta, joka tuntui olevan kovaluokkainen. Muutenkin rata oli sujunut edellisiltä osallistujilta erittäin hyvin, joten tuskin Johnny olisi YKSIN sijoittuneiden joukossa. Pääsimme radalle ennätysajassa, ilmeisesti tamma oli tajunnut että MOOTTORIPYÖRÄ ON MOOTTORIPYÖRÄ, eikä aio syödä tammaa suihinsa verkka-alueen laidalta. Saimme tyydyttävän suorituksen esteiltä ja lähdin kävelemään käsihevosalueelle, jotta kuulisin samalla kisatuloksia. Emme sijoittuneet isossa luokassa, mutta kokemuksena olin erittäin tyytyväinen kisoihin.


kuva © MBFoto.eu
Virtuaalihevonen